Ännu en fantastisk turné!

Återigen har vi fått äran att spela för så många underbara entusiastiska människor. Så roligt att vi fick komma upp och spela under kulturveckan i Krokoms kommun.

Tack till Folkets Hus i Vaplan och för den fina boken om byn, extra glad blev vår keyboardist som är uppväxt där:) Folkets Hus i Ytterån och för de utsökt goda lakritsfiskarna. Magneten i Krokom där vi även fick nöjet att samtala med Elin Olofsson, och för den goda osten, mums! Föreningshuset i Skärvången och för ännu mer magiskt god Skärvångensost, dubbelmums!

Vår Jämtlandsturné avslutades i ett fullsatt Gamla Kyrkan i Östersund, vilken härlig publik som möttes oss där denna soliga höstdag. Bless you all och ja vi kommer gärna tillbaka:)

TUSEN TACK ALLA NI SOM KOM OCH GJORDE OSS SÄLLSKAP ♥

Tyvärr och desvärre… blir vi tvungen att ställa in spelningen i Grindtorpskyrkan i Täby och på stadsteatern i Helsingborg pga av att flera i bandet nu ligger däckad av hög feber och halsont. Men vi hoppas kunna hitta ett annat datum då vi alla är friska och krya igen:)

Må så gott!
Violet Green

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: