Ännu en fantastisk turné!

Återigen har vi fått äran att spela för så många underbara entusiastiska människor. Så roligt att vi fick komma upp och spela under kulturveckan i Krokoms kommun.

Tack till Folkets Hus i Vaplan och för den fina boken om byn, extra glad blev vår keyboardist som är uppväxt där:) Folkets Hus i Ytterån och för de utsökt goda lakritsfiskarna. Magneten i Krokom där vi även fick nöjet att samtala med Elin Olofsson, och för den goda osten, mums! Föreningshuset i Skärvången och för ännu mer magiskt god Skärvångensost, dubbelmums!

Vår Jämtlandsturné avslutades i ett fullsatt Gamla Kyrkan i Östersund, vilken härlig publik som möttes oss där denna soliga höstdag. Bless you all och ja vi kommer gärna tillbaka:)

TUSEN TACK ALLA NI SOM KOM OCH GJORDE OSS SÄLLSKAP ♥

Tyvärr och desvärre… blir vi tvungen att ställa in spelningen i Grindtorpskyrkan i Täby och på stadsteatern i Helsingborg pga av att flera i bandet nu ligger däckad av hög feber och halsont. Men vi hoppas kunna hitta ett annat datum då vi alla är friska och krya igen:)

Må så gott!
Violet Green

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge (på jazz- och bluesklubbar, kulturföreningar, kyrkor, skolor, pubar och teatrar) och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. I showen lyfter de fram den enorma inverkan kvinnorna har haft under detta århundrade; från 1920-talet, fram till idag, artister/musiker som Ma Rainey, Bessie Smith, Victoria Spivey, Ethel Waters, Memphis Minnie, Big Mama Thornton, Big Maybelle, Etta James, Mahalia Jackson, Sister Rosetta Tharpe, Aretha Franklin, Nina Simone, Janis Joplin, Mavis Staples - som i en ålder av 80 år fortfarande är ute och turnerar! .................................................................................................................................................. Violet Green - a six women strong Swedish rock and blues band who has gathered around the idea of making a tribute to women pioneers in blues and rock´n roll. Violet Green are touring around in the Nordic countries, on jazz & blues clubs, churches, schools, pubs and theaters, with a show that opens a treasure chest filled with music and anecdotes about the songs and lives of the most outstanding and inspiring blues divas. Violet Greens show are lifting the tremendous impact women have had during this century; from the 1920´s, until today, artists/musicians like Ma Rainey, Bessie Smith, Victoria Spivey, Ethel Waters, Memphis Minnie, Big Mama Thornton, Big Maybelle, Etta James, Mahalia Jackson, Sister Rosetta Tharpe, Aretha Franklin, Nina Simone, Janis Joplin, Mavis Staples - she´s still touring around the world, despite of her age at 80 year. An inspiring artist and a role model! Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: