Norrland levererar!

Efter en superlyckad turné i Jämtland fick återigen nöjet att spela på Västerbottensteatern i Skellefteå och…WOW! Vilken publik!! Sådan lycka och glädje vi kände när ni ställde er upp dansade i bänkraderna!

Och era positiva och nöjda tillrop gjorde oss så glada:)
”Jag såg, kände, lyssnade och upplevde violet green and all between i går. Fantastisk upplevelse. Mitt förslag är att ni bokar in bandet en gång till. Så snart som möjligt. Jag kommer att köpa biljetter!” 

”Jag har aldrig blivit så berörd i hela mitt liv som av eran fantastiska föreställning, vilken musik, vilken historia.” 

FRÅN OSS TILL ER – TUSEN TACK♥

Den 7/11 styr vi turnébussen mot Borlänge och Wasabryggeriets Vänner. Välkomna dit!

Och vi hoppas naturligtvis att vi kan få till ett nytt datum i Grindtorpskyrkan i Täby och på stadsteatern i Helsingborg, som vi tyvärr blivit tvungen att ställa in pga en eländig höstinfluensa!

Må så gott!
Violet Green

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge (på jazz- och bluesklubbar, kulturföreningar, kyrkor, skolor, pubar och teatrar) och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. I showen lyfter de fram den enorma inverkan kvinnorna har haft under detta århundrade; från 1920-talet, fram till idag, artister/musiker som Ma Rainey, Bessie Smith, Victoria Spivey, Ethel Waters, Memphis Minnie, Big Mama Thornton, Big Maybelle, Etta James, Mahalia Jackson, Sister Rosetta Tharpe, Aretha Franklin, Nina Simone, Janis Joplin, Mavis Staples - som i en ålder av 80 år fortfarande är ute och turnerar! .................................................................................................................................................. Violet Green - a six women strong Swedish rock and blues band who has gathered around the idea of making a tribute to women pioneers in blues and rock´n roll. Violet Green are touring around in the Nordic countries, on jazz & blues clubs, churches, schools, pubs and theaters, with a show that opens a treasure chest filled with music and anecdotes about the songs and lives of the most outstanding and inspiring blues divas. Violet Greens show are lifting the tremendous impact women have had during this century; from the 1920´s, until today, artists/musicians like Ma Rainey, Bessie Smith, Victoria Spivey, Ethel Waters, Memphis Minnie, Big Mama Thornton, Big Maybelle, Etta James, Mahalia Jackson, Sister Rosetta Tharpe, Aretha Franklin, Nina Simone, Janis Joplin, Mavis Staples - she´s still touring around the world, despite of her age at 80 year. An inspiring artist and a role model! Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: