Vårnytt!

Violet Green har gjort en liten omplanering så Norgeturnén som var inplanerad i mars har vi istället flyttat till september. Vi återkommer lite senare med mer info kring den. Men redan den 10 mars gör vi en liten spelning på Elsie Petréns bokrelease på Galleri Erik Axl Sund här i Stockholm. Missa inte det!

Plats: Galleri Erik Axl Sund, Folkungagatan 103, Stockholm

Tid: Öppnar kl. 17:00

Mer info: elsie.nu

Varmt välkomna!
Violet Green

Violet Green at Skottvångs Grufva

 

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: