Det våras för Violet Green!

Den 24 mars tar vi med de kvinnliga pionjärerna från vaudevillebluesens era och beger oss till Norge, där första stopp blir på Snikkeriet i Rosendal. Och för alla er som undrar när vi ska spela i Stockholm så är det också på gång, så håll utkik i vår kalender.

Vi ses under våren!
Violet Green

Violet Green Klara Soppteater, Stockholms Stadsteater

 

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: