Violet Green på internationella kvinnodagen

Violet Green fortsätter att bryta ny mark precis som våra pionjärer en gång gjorde. Söndag den 8/3 har ni möjlighet att se att axplock ur vår bejublade musikföreställning ”A Tribute to Women Pioneers In Blues and Rock´n Roll”, samt en hel del andra bra artister och framträdanden.

 

Datum: Söndag 8/3

Plats: HANINGE KULTURHUS, Poseidons Torg, Haninge Centrum.

Tid: 14-18

Pris: Fri entré

För mer info, www.lilitheve.se

Varmt välkomna!

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: