Violet Green

Välkommen till VIOLET GREEN and all between!

På denna sida kommer du att kunna ta del av det vi har på gång, kolla in bilder och video samt annat smått och gott.

Då trycket på vår bejublade musikbaserade teaterföreställning, ”A Tribute to Women Pioneers in Blues and Rock’n Roll”  har varit så stort kommer vi i höst att sätta upp ytterligare föreställningar. Vi fortsätter att hylla våra pionjärer inom Blues och Rock`n Roll från 1900-talets början och vauduville-bluesens era i USA. Där så många fantastiska kvinnor haft betydelse för musikens utveckling.

Ha det fint så länge!
Violet Green

 

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: