Årets sista spelning?

Ja, det ser just nu ut som att Bistro Gustavsberg blev årets sista spelning. Så tusen tack för att vi fick möjlighet att genomföra den hos er

Och kul att Nacka Värmdö Posten skrev en blänkare om det 🙂

Som för många andra band har även Violet Green fått stuva om och flytta fram spelningar denna höst till nästa år, pga detta eländiga virus!

Hittills bokade spelningar 2021 är:

30/1 – Södertälje Jazz & Blues – Inställd pga Covid! Vi hoppas på nytt datum längre fram.
10/3 – Wasabryggeriet, Borlänge Inställd pga Covid! Vi hoppas på nytt datum längre fram.
11/3 – Falun jazzklubb Inställd pga Covid! Vi hoppas på nytt datum längre fram.
13/3 – Näsåker Inställd pga Covid! Vi hoppas på nytt datum längre fram.
7/5 – Folk å Rock i Malmö
8/5 – Folk å Rock i Malmö
26/5 – Karby Gård, Täby
14/8 – Gnesta (Privat)
28/8 – Boksläpp, Stockholm
20/11 – Kulturhuset, Täby

Följ oss gärna både på Facebook och Instagram!

Må så gott!
Violet Green

Foto Stefan Zimmerman

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge (på jazz- och bluesklubbar, kulturföreningar, kyrkor, skolor, pubar och teatrar) och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. I showen lyfter de fram den enorma inverkan kvinnorna har haft under detta århundrade; från 1920-talet, fram till idag, artister/musiker som Ma Rainey, Bessie Smith, Victoria Spivey, Ethel Waters, Memphis Minnie, Big Mama Thornton, Big Maybelle, Etta James, Mahalia Jackson, Sister Rosetta Tharpe, Aretha Franklin, Nina Simone, Janis Joplin, Mavis Staples - som i en ålder av 80 år fortfarande är ute och turnerar! .................................................................................................................................................. Violet Green - a six women strong Swedish rock and blues band who has gathered around the idea of making a tribute to women pioneers in blues and rock´n roll. Violet Green are touring around in the Nordic countries, on jazz & blues clubs, churches, schools, pubs and theaters, with a show that opens a treasure chest filled with music and anecdotes about the songs and lives of the most outstanding and inspiring blues divas. Violet Greens show are lifting the tremendous impact women have had during this century; from the 1920´s, until today, artists/musicians like Ma Rainey, Bessie Smith, Victoria Spivey, Ethel Waters, Memphis Minnie, Big Mama Thornton, Big Maybelle, Etta James, Mahalia Jackson, Sister Rosetta Tharpe, Aretha Franklin, Nina Simone, Janis Joplin, Mavis Staples - she´s still touring around the world, despite of her age at 80 year. An inspiring artist and a role model! Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: