Kära publik och arrangör!

Vi är så tacksamma och glada att vi gång efter annan får spela för så många entusiastiska människor som ger oss så mycket energi. Så vi kan inte annat än tacka from the bottom of our heart för det härliga bemötandet vi får.

Ett STORT TACK vill vi skicka till arrangör och publik då vi en helt vanlig onsdag i november möts av ett fullsatt Wasabryggerietsvänner i Borlänge, you made us feel so good!

Och som det inte vore nog fick vi nöjet att spela denna gråmuliga söndagseftermiddag på ett publikfyllt Folkets Hus i Norrtälje, i regi av Riksteaterföreningen i Roslagen och Norrtelje Jazzklubb. Vilken härlig värme ni gav oss, TUSEN TACK!

Har du inte sett oss och vill göra det och befinner dig i södra Sverige i slutet av november, då spelar vi i Kristianstad 30/11 och Alvesta 1/12.

”Hi, if you don’t understand Swedish but like to find out more about us and what we are doing, you can read more under « About us »

Have a nice day!
Violet Green

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: