En soppa som värmer!

Den bitande kylan hindrade inte publiken från att komma till Västerbottensteatern i dagarna två! Stort tack för att vi återigen fick spela för Skellefteås entusiatiska publik och inte att förglömma äta av den alltid så goda soppan:)

Spelningen som var tänkt den 8/3 på ”Idag på plattan”, Sergels torg, är inställd pga snö och kyla, något som våra instrument inte gillar. Men skam den som ger sig den 23/3 gör vi ett nytt försök på plattan. Och vill du inte vänta så länge kan du komma till Stampen i Gamla Stan den 22/3.

Annars håll koll i vår kalender så ser du var vi spelar härnäst!

Må så gott i vinterlandet!
Violet Green

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: