Nytt år och nya möjligheter!

Hej och god fortsättning, hoppas ni alla har haft en fin jul:) Violet Green har i alla fall laddat batterierna, bytt strängar, putsat skorna och tvättat klänningarna och är redo för ett härligt återseende av Caféscenen, Västerbottensteatern, Skellefteå den 22/2-23/2. För mer info, www.tickster.com

Och du glöm inte att hålla koll på vår kalender som vi uppdaterar allteftersom!

Må så gott nu!
Violet Green 

 

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: