Tack Fåfängan i Nyköping!

Så avslutade vi sommarens turné med ett härligt gig på Fåfängan i Nyköping. Tack för att vi fick komma och spela och tack till den trevliga publiken, som inte bangade för lite regn:) Ni som ännu inte sett och hört oss kom och inta en god soppa medan vi underhåller er på Klara Soppteater i Stockholm den 1/9 och 7/9 kl.12.

För mer info och biljetter: Klara Soppteater

Må så gott!
Violet Green

Fotograf Stefan Zimmerman

 

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: