Somriga nyheter!

Kalendern inför sommaren/hösten 2017 fylls på. Norrland står närmast på tur, den 8 juli spelar vi på Luleå hamnfestival. Vill du se och höra oss? Håll utkik i vår kalender som uppdateras allteftersom. Hoppas vi har möjlighet att komma till en plats nära just dig:)

Må så gott i sommarsolen!
Violet Green

Foto Stefan Zimmerman

 

 

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: