Dax för lite soppa!

Maj månad inleder vi med att återigen spela på Klara Soppteatern, det kommer att bli skoj! Vi plockar med oss våra eminenta bluesdamer Big Mama Thornton, Etta James, Memphis Minnie, Sister Rosetta Tharpe och många många fler medan ni intar en härlig sopplunch.

Datum: Tisdag 9 maj

För mer info och biljetter: Klara Soppteater

Feeling Good!
Violet Green

Om Violet Green

Violet Green and all between består av 6 musiker som samarbetat i olika sammanhang under 25 år. Nu turnerar de tillsammans i Sverige och Norge och delar med sig av sin rosade show "A tribute to women pioneers in blues and rock´n roll". Den röda tråden är kvinnornas blueshistoria, där pionjärer inom blues, gospel, soul, rythm & blues och rock presenteras. Visa alla inlägg av Violet Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: